ANALOGUE AND DIGITAL RECORDING STUDIO
 

Det, vi kan

 
 

Skraaplan Recording kan varetage alle opgaver, helt fra sangen bliver skrevet, til mastering, og kan vejlede dig indtil du har dit album fysisk i hånden. Studiet har lavet alt fra blød indiefolk til hård rock, og excellerer i alt, hvad der skal indfanges live med nerve og intensitet.

 

Jeg har netop udgivet mit 11. album, "Heart of the Country", indspillet live i Skraaplan med Mikkel Bøggild som producer.
Det har været min bedste studieoplevelse.
Mikkel Bøggild har et godt overblik, mange gode forslag og en holdning
til den musik, han arbejder med. Derfor var det uden bekymring, at jeg lagde
mine sange i hans hænder.
Specielt har vores samarbejde omkring indspilningen af vokalen været en stor fornøjelse. Så det bliver nok også ”Skraaplan” vi indspiller i igen med Mikkel Bøggild ved roret.

Ester Brohus, artist og 5-dobbelt grammy vinder

 

P4042693.jpg

Produktion

Skraaplan tilbyder totale produktioner, hvor alt laves i samarbejde med kunstneren. En god produktion starter med en god sang, så vi er ofte med fra det helt nøgne arrangement og styrker råmaterialet, så sangen er så stærk og skarp som overhovedet muligt, før vi går til indspilning. Vi har et også stort netværk af sessionmusikere, hvis det er en soloartist, der skal indspille alt fra bunden.

Indspilning

Skraaplan blev bygget til at kunne huse alle typer af musik, og især med muligheden for, at større bands kunne indspille samtidig. Den gode akustik i alle rum og vægten på gode mikrofoner og preamps gør, at vi altid kan arbejde effektivt - ud fra filosofien om, at hvis det lyder godt, så spiller man godt.
Da studiet har både en vedligeholdt og altid kalibreret 24-spors 2” båndoptager og en 1/2” masterbåndoptager, har vi også mulighed for lave produktioner, der er analoge fra start til slut.

P3272499.jpg
P4042701.jpg

Mix

Selvom studiet råder over et hav af plugins og muligheden for at lave mange ting på computeren, bliver langt de fleste projekter mixet “ud af boksen”, det vil sige på mixeren og på outboard processorer. Lyden af ægte, analog high-end hardware er stadig uovertruffen, men vi gør det også, fordi mix er et intuitivt arbejde, hvor musikken skal høres, og ikke ses på en skærm.

Studiet tager selvfølgelig også selvstændige mixopgaver ind. Som et studie med et rent analogt mix-setup og mulighed for mixdown til bånd, kan vi levere en unik og stor lyd, der kan være det helt rigtige til din produktion. Vi kan også rådgive omkring produktionen og indspilningen før der mixes, og generelt er god kommunikation mellem artist eller producer er en selvfølge.