ANALOGUE AND DIGITAL RECORDING STUDIO

Skraaplan Recording blev grundlagt i 2010 i det gamle industrisliberiet. Omgivet af et spirende miljø ved Frichs gamle togfabrikker i Århus, har vi rummene, værktøjerne og ørerne til at få det optimale ud af alle produktioner

Kontrolrum

Kontrolrummet er centreret omkring en helt nyrenoveret og recappet Neotek Elan mixerpult, bygget i chicago i 1988. Sammen med 18 transformerbalancerede preamps og et stort udvalg i high-end eq’s, kompressorer og effekter kan der indspilles og mixes med karakter, kreativitet og varme.

Bagerst i rummet er der plads til at kunne lytte, slænge sig i sofaen og tage en kop espresso eller lave et ekstra guitardub. Hele kontrolrummet er udstyret med Philips Hue smartlys, der kan indstilles efter stemningen.

DSC_2252.jpg

Det røde rum

Det røde rum er et dead room, men med en god fornemmelse af luft og dimension. Tætte rocktrommer og stor vokallyd er nemt at lave herinde, udover stort set alle akustiske instrumenter som kontrabas og guitarer.

"at Mikkel Bøggild er en kompetent musiker vidste jeg, men han udstrålede en ekspertise som en helt igennem troværdig lydtekniker bag den analoge pult i hans lydstudie, som samtidig har alle moderne editeringsfaciliteter. Mikkel var behagelig, til stede og helt nærværende under hele indspilningen. Jeg kan varmt anbefale at indspille i Skraaplan"

Uffe steen, guitarist

DSC_2379.jpg
 

Liverum

Det store liverum bliver brugt til at indspille hele bands og trommer og andre instrumenter, hvor lyden godt må være levende og have efterklang. Desuden er der det Kawai GS-50 flygel, som i sin tid stod i det legendariske Feedback på Haraldsvej.

 
DSC_2453.jpg

Boks

Mellem kontrolrummet og det røde indspilningsrum er der et rum, som kan bruges til vokaler, guitarer, forstærkere. studiet har tielines til alle signaler, så forstærkere kan placeres uafhængigt af hvor musikeren står.